Bağlantıya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz

Mrt

Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Yunus Emre ÇİKOT tarafından öğrencilerimize orman haftası münasebetiyle bilgilendirme yapıldı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Canan Ulukurt un kurucusu olduğu ,Nursel Kaya ve Sibel Medetoğlu nun ortağı olduğu İtalya Romanya ve Türkiye ortaklı “MATH ART” projesinin açılış toplantısı tüm ortakların katılımı ile yapıldı. Proje Matematik konularını sanatsal çalışmalar ile kavratmayı hedeflemektedir.

Projede yer alan öğretmenlerimize başarılar diliyoruz .

Mrt

Okulumuz 3/A sınıfı öğretmeni Nagihan Türk Sağol, öğrencileriyle beraber Well-Being Through Rhythm and Game (Ritim ve oyun sayesinde refah) adlı e Twinning projesinin çalışmalarına başlamıştır.

Ritim ve Oyun Yoluyla Refah

Günümüzde psikolojik iyi oluşun önemi giderek daha fazla kabul edilmektedir. Psikolojik iyi oluş, bireyin duygusal, zihinsel ve sosyal iyi oluşunu ifade eder. Bu, bireylerin stresle baş etmelerine, olumlu ilişkiler kurmalarına ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, yaşam kalitelerini de artırıyor. Projemiz, öğrencilerin duygusal ve sosyal becerilerini geliştirmek, stresle baş etme becerilerini artırmak ve genel refahlarını artırmak için ritmin ve oyunun güçlü etkilerinden yararlanmayı amaçlamaktadır. Bu projenin amacı, öğrencilerin özgüvenini artırmak, duygusal dengeyi sağlamak ve olumlu bir öğrenme ortamı yaratmak için ritim ve oyunun eşsiz potansiyelini keşfetmektir. Ayrıca öğrencilerin yaratıcılık ve işbirliği becerilerini geliştirmek için oyun temelli öğrenme yöntemleri kullanılacaktır.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 1.sınıf öğrencilerine akran zorbalığı semineri verildi.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI. OKULUMUZDA ÇALAN ACİL DURUM SİREN SESİ İLE ÇÖK,KAPAN,TUTUN HAREKETİ YAPILDI. İKİNCİ DEFA ÇALAN SİREN SESİ İLE ÖĞRETMENLERİMİZİN YÖNLENDİRMESİYLE  TÜM ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZ KARGAŞA OLUŞTURMADAN KATLARDAKİ TAHLİYE PLANLARINI İZLEYEREK, OKUL BİNASINI TERKEDİP TOPLANMA ALANLARINA ULAŞTI.

TATBİKATIMIZ TÜM SEVİYELERDE BAŞARIYLA GERÇEKLESTİRİLDİ.

Mrt

Recyle and use ıt etwining projesi bilgilendirme panosu okulumuz rehber öğretmenlerinden Şükran BEYAZ ve sınıf öğretmenlerinden Rukiye KARRADUMAN ile proje öğrencileri tarafından hazırlandı.

Mrt

5D İle Geleceğini Koru eTwinning projesi kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Şükran BEYAZ ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Esra Şengül İspirli ve proje öğrencileri bilgilendirme panosu hazırladılar.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Rehber öğretmenimiz Şükran BEYAZ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Esra Şengül İSPİRLİ rehberliğinde Güvenli İnternet Günü Kapsamında internetin doğru ve güvenli kullanımı hakkında bilgi verilerek kodlama çalışması yaptırıldı.

5D ile GELECEĞİNİ KORU(PROTECT YOUR FUTURE with 5D) proje tanıtım filmi

Ock

Okulumuz Rehber öğretmeni Şükran BEYAZ  ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Esra Şengül İspirli öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak amacıyla sıfır atık, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik konularını da içine alan "5D ile Geleceğini Koru" eTwinning projesinin öğretmen tanışma toplantısı ile çalışmalara başlamıştır. Projede Türkiye'nin farklı illerinde ve Azerbaycan'da görev yapan öğretmenler bir araya gelerek projede yapılacak çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulunmuştur. İlerleyen günlerde yapılacak olan çalışmaları için öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ock

OKULUMUZ 4-E SINIFI ÖĞRENCİSİ AHMET ASAF DİLEN 2023-2024 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI YÜZME MİNİK (A) ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA 50MT SERBEST KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KENDİSİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Ock

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ PROFESÖR DOKTOR HALİM ULAŞ TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.