5D ile GELECEĞİNİ KORU(PROTECT YOUR FUTURE with 5D) proje tanıtım filmi

Ock

Okulumuz Rehber öğretmeni Şükran BEYAZ  ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Esra Şengül İspirli öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak amacıyla sıfır atık, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik konularını da içine alan "5D ile Geleceğini Koru" eTwinning projesinin öğretmen tanışma toplantısı ile çalışmalara başlamıştır. Projede Türkiye'nin farklı illerinde ve Azerbaycan'da görev yapan öğretmenler bir araya gelerek projede yapılacak çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulunmuştur. İlerleyen günlerde yapılacak olan çalışmaları için öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ock

OKULUMUZ 4-E SINIFI ÖĞRENCİSİ AHMET ASAF DİLEN 2023-2024 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI YÜZME MİNİK (A) ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA 50MT SERBEST KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KENDİSİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Ock

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ PROFESÖR DOKTOR HALİM ULAŞ TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.

Ock

OKULUMUZDA FAALİYET PROGRAMI KAPSAMINDA ETKİNLİKLER YAPILMAYA DEVAM EDİYOR.

Ock

OKULUMUZ 4/F  SINIFI ÖĞRENCİLERİ İÇİN METEOROLOJİYE GEZİ DÜZENLENDİ.YETKİLİLER BİLGİ VERDİ . GÜNDE İKİ KERE GÖKYÜZÜNE ÖLÇÜM İÇİN BIRAKILAN HİDROJEN BALONUNUN 14.30'DAKİ ATIMI GÖZLEMLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz rehber öğretmenlerin Şükran BEYAZ ,Esra ÇAĞLAYAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Esra Şengül İSPİRLİ tarafından Bir Öğrenci Aranıyor ve  Sorumluluk panoları hazırlandı.

Ara

Recyle and use ıt (geri dönüştür ve kullan)etwining projesi kapsamında proje öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tohum topları okul idaresine ve öğretmen arkadaşlara hediye edildi.

Ara

Okulumuzda Yakutiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından okul kurallarını açıklayan bilgilendirme panosu ve verimli ders çalışma panoları hazırlandı. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları İle İlgili Bilgilendirme Panosu Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından hazırlandı. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bilinçli Teknoloji Kullanımıyla ilgili Teknolojiyi Bilinçli Kullan adlı pano okulumuz rehber öğretmenleri Şükran BEYAZ ve Esra ÇAĞLAYAN tarafından hazırlandı. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİYLE BERABER KIZILAY'A GEZİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE KIZILAY HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ VE KIZILAY 'IN GÖREVLERİ ANLATILDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAMLA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZ 600 ÖĞRENCİSİYLE CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ANISINA GÜZEL BİR  ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.