Celal Akın İlkokulu

ÖMER NASUHİ BİLMEN MAH. KOMBİNA CAD. NO17 YAKUTİYE
Vizyon
Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, yaratıcı, bilimsel, bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim- öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş ,meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişme ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, İnsana değer veren, Doğru ,dürüst ve çağdaş, Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . .
Öğretim Şekli :normal eğitim
Başlama 08.45 Bitiş 14.05
TERMİNAL MAH. KOMBİNA CAD. NO:17 YAKUTİYE
Erzurum/ Yakutiye Şehir Merkezi
Diğer Hususlar
ERZURUM ERKEK HALK OYUNLARI KURSU,ERZURUM KADIN HALK OYUNLARI KURSU,KEMAN KURSU,BAĞLAM KURSU VE İZMİR ZEYBEK OYUNLARI KURSU DEVAM ETMEKTEDİR.