Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Canan Ulukurt un öğrencileri ile beraber yürüttüğü  Türkiye  Portekiz  İtalya Polonya Yunanistan Arnavutluk Romanya Ürdün Litvanya olmak üzere toplan 9 ülke 21 ortaktan oluşan ART STREET KIDS etwinning projesi sona erdi. 6 ay süren projede sanatın farklı dallarına ait çalışmalar yapıldı. Proje final ürünü olarak ise 21 ortağın ortak çalışması ile bir video klip hazırlandı. 3/B sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Lets Experiment Projesinde Sona Gelindi

Okulumuz öğretmenlerinden Canan Ulukurt un kuruculuğunu yaptığı Nursel Kaya nın da ortağı olduğu fen bilimleri dersini eğlenceli hale getirerek öğretim sağlamaya amaçlayan Lets Experiment adlı etwinning  projesi sona erdi. Romanya ve Türkiye’den 7 ortağı olan projede 4 deney ve 4 web 2.0 aracı öğretildi. Proje sonunda Nursel Kaya tarafından proje çalışmalarının anlatıldığı proje bülteni hazırlandı. Projeye emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz .

Haz

OKULUMUZ CELAL AKIN İLKOKULU ,2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖRDÜNCÜ SINIFLAR  ARASI FUTBOL TURNUVASI 12.06 .2023 TARİHİNDE ÜÇ TEMMUZ SAHASINDA YAPILDI. OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ M. TAHA ÇİFTÇİ 'NİN KATKILARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN FUTBOL TURNUVASINI,  RAKİP SINIFLARI ELEYEREK KAZANAN SINIF ,''4- D'' SINIFI OLDU. ÖĞRETMENLERİ ENSAR ERTEK İLE ŞAMPİYONLUKLARINI COŞKUYLA KUTLAYAN ÖĞRENCİLER, FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONLUK KUPALARINI OKUL MÜDÜRÜMÜZ ERKAN ÇELİK'EN ELİNDEN ALDILAR. 4- D SINIFIMIZI KUTLUYORYZ.

Haz

ERASMUS PLUS AKREDİTASYON İŞBAŞI GÖZLEMİ  KAPSAMINDA HOLLANDA'DA EĞİTİM ALAN OKULUMUZ ÖĞRETMENİ CANAN ULUKURT'UN ÖĞTERMENLERİMİZE YAPTIĞI AKTARIM SUNUMU BEĞENİ VE İLGİ İLE İZLENDİ.

Haz

ERZURUM ÖZEL TİYATROLARINDAN ''SEYR İ ALEM TİYATROSU''NUN , YAKUP ÇAĞLAYAN'IN YÖNETİP, DUYGU SEVAL'İN KALEME ALDIĞI ''İBİŞİN SINAVI OKULDA'' ADLI ÇOCUK OYUNU OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNCE İLGİ İLE SEYREDİLDİ. OKUL SEVGİSİ TEMALI OYUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ TİYATRO SANATI İLE BULUŞUP, HEM  BİLGİLENDİ, HEM DE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER.

Haz

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ ŞEHİR BAZINDA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ''DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ RESİM YARIŞMASI''NDA OKULUMUZU TEMSİL EDEN 3/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ELİF RANA ÖZSOY ERZURUM  İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

Haz

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNEİ ÇEVRE DUYARLILIĞI YARATMAK AMACI İLE YAPILAN ''SIFIR ATIK'' BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

May

Math Games eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Canan Ulukurt ve Nagihan Türk Sağol un ortağı olduğu İtalya,Romanya, Türkiye den 11 öğretmenden oluşan Math Games isimli eTwinning projesinde yer alan öğrencileri tanıştırmak için bir toplantı yapıldı. Matematik dersinin oyunlarla anlatılmasını amaçlayan projede öğrenciler aynı zamanda çeşitli web2.0 araçlarının da kullanımını öğrendiler. Çalışmalarından ötürü öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

E SAFETY LABEL resmi sitesinde yer alan kriterleri tamamlayarak e güvenlik konusunda yaptığımız çalışmalar incelendi ve  okulumuz BRONZ ETİKET almaya uygun bulundu.

Ock

Erzurum genelinde uygulanan Tarih Yazan Çocuklar projesi okul programımı 6 Ocak Cuma günü saat 13.00 da yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinin tarihi Türk kahramanlarını canlandırdığı program büyük beğeni topladı. Programda emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Atatürk üniversitesi toplumsal duyarlılık projeleri uygulama ve araştırma merkezinin katkılarıyla okulumuzda düzenlenen Minik Akıncılar satranç turnuvası ödül töreni ilçe milli eğitim müdürü Cihan Kıvanç ve yakutiye halk eğitim müdürü Selahattin Genç'in katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıca sayın müdürlerimiz okulumuzda yapılan hafta sonu kurslarını da ziyaret ettiler. Katılımları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Gazeteci yazar Sayın Kadir SABUNCUOĞLU okul dergimizde yayınlanmak üzere "Baba sevgisi okul yaptırdı" isimli yazısını kullanmamıza izin vermesinden dolayı kendisine okul dergimize yaptığı katkıdan ötürü okul müdürümüz Erkan Çelik tarafından teşekkür plaketi ve okul dergimiz takdim edildi. Yazarımıza çok teşekkür ediyoruz

CELAL AKINLI OLMAK İSİMLİ OKUL DERGİMİZ TAMAMLANDI.

May

Kuruculuğunu okulum öğretmeni Nursel Kaya nın yaptığı Nigar Kara ve Hacer Bora nın ortağı olduğu past time games projesinde sona gelindi ve final ürünü olarak oyunların anlatıldığı ebook hazırlandı.Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

EBOOK A ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ